foto1

Nieuws

Oproep voor meedoen aan de Tafels van Hoop

Oproep voor meedoen aan de Tafels van Hoop

Net als vorig jaar willen we dit jaar ook weer graag meedoen met de landelijke Kerk in Actie “Tafels van Hoop”, met bijdragen van de Centrale Diaconie en Raad van Kerken Arnhem.

Wat voor actie was het ook weer?

Een maaltijd met vluchtelingen en autochtone mensen, voor jong en oud. Status wel of niet, of al wat langer in Nederland, maakt niet uit. Het gaat om de ontmoeting met elkaar. Voor samen eten, contact en gesprekken. Vorig jaar was het zo mooi!

WAAR en WANNEER

Op 18 december vanaf 18.00 uur in de Stadskeuken Arnhem, Beekstraat 40, Centraal gelegen en met openbaar vervoer bereikbaar t.o. Stadhuis en naast de Walburgis.

Wel in de drukke decembermaand?

Wij hebben een heel drukke kerst met allerlei diensten en activiteiten. Daarnaast worden we overspoeld met diners, kerstbomen, familiebezoek en diners. Dat geldt niet voor de vluchtelingen, want zij leven vaak in een onbekende omgeving, zonder familie. Wat is het niet fijn om samen een warme avond te beleven? Lijkt mij wel, ik kan daarvan genieten!

Vrijwilligers

We zijn inmiddels druk met een groepje vrijwilligers uit de PGA gemeenten (en RvK) aan het organiseren gegaan. We hebben u daarbij nodig. 

OPROEP

U bent welkom samen met een vluchteling (alleenstaand of gezin). Misschien kent u iemand, iemand uit de buurt, uit een AZC of misschien weet een wijkteam wel iemand voor u. Wilt u wel meedoen aan de avond maar kent u geen vluchteling? We horen het graag. Dan gaan we kijken of u kunt aanschuiven bij een vluchteling.

Wel graag aanmelden voor 6 december. Het aantal deelnemers is beperkt. 

Namens groepje vrijwilligers van PGA/RvK,

Ans Bosma 

Email bosma.ans@gmail.com

Copyright © 2018, RvkArnhem