foto1

Nieuws

Wandpaneel met ‘geloof, hoop, liefde'

Welke Arnhemse kerk heeft belangstelling?

In de zaal waar altijd koffie gedronken werd in de Salvatorkerk, waren twee geluid verbeterende doeken aangebracht. Een herfsttafereel en een tafereel met geloof, hoop en liefde. Bij de verbouwing kon het herfst tafereel een plaats krijgen maar het andere paste niet, ook niet in de vergaderzalen.

We zoeken er nu een bestemming voor. Het is zeer geschikt voor een ruimte waar de akoestiek niet goed is, bij voorbeeld een vergaderzaal of een ruimte waar koffie gedronken wordt en mensen elkaar moeilijk kunnen verstaan.

 

wandpaneel

 

Het heeft nadat het aangebracht werd in de Salvatorkerk bevorderd dat meer mensen koffie bleven drinken, omdat ze elkaar nu ook konden verstaan.

We zoeken er nu een bestemming voor; het zou mooi zijn als het in Arnhem een plek vindt. We hebben het al aangeboden aan de PKN kerken maar die hadden er geen belangstelling voor.

De afmetingen zijn: 317 cm. breed  en 250 cm. hoog. Het geheel is gevat in een aluminium frame dat eenvoudig te bevestigen is.

Het is gratis beschikbaar; een kleine attentie voor de kerk is natuurlijk welkom. Voor belangstellenden is informatie met foto’s beschikbaar hoe het geplaatst kan worden.

U kunt contact opnemen met Alie Brandwijk:
tel. 026 323 31 69, email: a.brandwijk@hetnet.nl


 

 

Copyright © 2022, RvkArnhem