foto1

Arnhems Studentenpastoraat (Arnhem Student Point)

Het Arnhems Studentenpastoraat (ASP) is een oecumenische gemeenschap van en voor studenten in Arnhem en Velp. Binnen deze gemeenschap is er ruimte voor bezinning, verbinding en inspiratie.

Het ASP is een plaats waar studenten na kunnen denken over het leven, hun toekomst en hun plaats in de samenleving. Voor veel internationale studenten ver weg van huis vormt het ASP een thuis. Er is ruimte voor alle levensbeschouwelijke en culturele achtergronden en via allerlei verschillende activiteiten ontstaat er een veilige plek waar studenten bezig kunnen zijn met dat wat hen inspireert en kracht geeft in het leven.

De studentenpastor vormt tevens een netwerk tussen levensbeschouwelijke organisaties en scholen, met name gericht op het mentale welzijn van studenten en de plek die spiritualiteit en religie daarin innemen. Het ASP vindt onder andere steun bij de landelijke organisatie voor studentenpastoraten.

Studenten worden bereikt via sociale media: https://www.instagram.com/arnhemstudentpoint/, via de website: www.arnhemstudentpoint.nl en via verschillende groepen in Whatsapp.

Contactadres: Arnhems Studentenpastoraat, Kastanjelaan 22e, 6828 GL Arnhem

Pastor: Iris Springvloet; e-mail: info@arnhemstudentpoint.nl of iris@arnhemstudentpoint.nl

 

Copyright © 2024, RvkArnhem