foto1

Hart voor Arnhem

‘Hart voor Arnhem’ is de naam van een samenkomst van diverse christelijke denominaties. De vertegenwoordigers van kerken en maatschappelijke organisaties die in Hart voor Arnhem participeren, hebben vooral een achtergrond in de evangelisatietraditie, de pinkstergemeenten of de gereformeerde kerken. In veel gevallen zijn deze kerkelijke gemeenschappen geen lid van de Raad van Kerken Arnhem. Maar er zijn uitzonderingen. De verschillende gereformeerde kerken zijn wel lid van de Raad.

‘Hart voor Arnhem’ bestaat al lang. In het verleden was Floor Vogelaar van de organisatie ‘Jeugd met een opdracht’ de stuwende kracht bij Hart voor Arnhem.

Hart voor Arnhem komt drie keer per jaar voor een lunch bijeen. Dit gebeurt op wisselende locaties bij één van de participerende kerkgemeenschappen. Tijdens de lunch is er gezamenlijk gebed in groepjes van aanwezigen. De samenwerking met de Raad van Kerken Arnhem is zonder meer hartelijk te noemen. Verschillende leden van (het bestuur van) de Raad van Kerken Arnhem nemen deel aan de bijeenkomsten.

Informatie: Christina Barbosa; e-mail: andrechris07@gmail.com

 

Copyright © 2024, RvkArnhem