foto1

Nieuws

Opheffing Arnhemse Wereldvrouwen

De afgelopen jaren hebben we mooie bijeenkomsten kunnen organiseren en hebben we mooie ontmoetingen gehad. Helaas zijn er door de jaren heen ook steeds meer teamleden gestopt.

Inmiddels is er door verloop en reorganisatie niemand meer over. Wellicht zijn er enkelingen onder jullie die met elkaar de organisatie over willen nemen. Dan zullen wij jullie met elkaar in contact brengen. Mirjam Schuilenga stelt zich beschikbaar voor de overdracht.

We zullen voor de zekerheid dit email-account en onze Facebook-pagina nog een tijdje in de lucht houden. Mocht er geen overdracht plaats kunnen vinden, zullen we dit hoofdstuk helaas af moeten sluiten.

Gelukkig valt er op vrijdag 8 maart nog veel te vieren in Arnhem. Het WereldvrouwenKoor treedt vrijdagavond 8 maart op in Het Colofon aan de Bakkerstraat 56.

Onder leiding van Monique Verhoeven brengt het WereldvrouwenKoor een eerbetoon aan de Arnhemse vrouw. Dit doen zij samen met Jan de Vries die een lezing verzorgt over bekende en onbekende Arnhemse vrouwen die iets hebben betekend voor de maatschappij.

Entree is vrij. Wel reserveren via bestel@hetcolofon.nl
https://www.wereldvrouwenkoor.nl/

Ook SWOA Arnhem viert Internationale vrouwendag op diverse locaties in Arnhem.
Zie de flyer.

 

 

 

Copyright © 2024, RvkArnhem